ScanPart papier na pečenie priemer 20cm 100ks SCA2910070003

Kód: SCA2910070003
€14,90
Skladom (>10 ks)
Forma z papiera na pečenie • okrúhla • priemer 20 cm • v balení 100 ks • pre teplovzdušné fritézy • pre max. teplotu 220 °C

Detailné informácie

100 000 + produktov
Viac ako 100 000
produktov
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
od 99 EUR
Slovenský e-shop
Slovenský e-shop
s kamennou predajňou

Podrobný popis

Okrúhle formy na pečenie (papierové) pre teplovzdušné fritézy sú ideálne na každodenné varenie. Uľahčia vám údržbu fritézy a zaistia čistý povrch fritovacieho koša bez nechceného prichytenia jedla. Tieto jednorazové formy sú vyrobené z kvalitného a pevného pergamenového papiera na pečenie, ktorý odoláva teplotám až 220 °C. S priemerom 20 cm sú ideálne pre väčšinu modelov teplovzdušných fritéz. V balení nájdete 100 kusov. Po použití stačí formu jednoducho vybrať, čím ušetríte čas aj námahu pri čistení.

Prečo si kúpiť papierové formy na pečenie od ScanPart?

  • Papier na pečenie v tvare okrúhlej formy
  • Jednorazové použitie
  • Hodí sa pre väčšinu veľkostí teplovzdušných fritéz
  • V balení 100 kusov
  • Nenasiakne tukom ani šťavou z pripravovaných pokrmov
  • Priemer formy je 20 cm 

Predĺži životnosť fritézy aj upratovanie po varení

Samotné fritézy sú často vyrobené z nepriľnavých povrchov, ale ani tak im časté čistenie príliš neprospieva. Okrúhla forma z papiera na pečenie zvýši životnosť vašej teplovzdušnej rúry. Či budete chystať zdravé rezne bez vyprážania alebo hranolky bez oleja, upratané budete mať raz dva. Tieto papiere na pečenie sú navrhnuté ako jednorazové, čo znamená, že po každom použití ich môžete jednoducho vyhodiť bez toho, aby ste museli čistiť fritovací kôš.

  • Papier na pečenie do teplovzdušnej fritézy
  • Jednorázové použitie
  • Udržuje fritézu čistú
  • Nenasiakavý
  • Odolný teplote do 120 °C
  • Balenie 100 ks
  • Rozmer:  priemer 20 cm

Dodatočné parametre

Kategória: NEZARADENE
Záruka: 24 mesiacov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: