ScanPart papier na pečenie priemer 16cm 100ks SCA2910070002

Kód: SCA2910070002
€13,40
Skladom (>10 ks)
Forma z papiera na pečenie • okrúhla • priemer 16 cm • v balení 100 ks • pre teplovzdušné fritézy • pre max. teplotu 220 °C

Detailné informácie

100 000 + produktov
Viac ako 100 000
produktov
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
od 99 EUR
Slovenský e-shop
Slovenský e-shop
s kamennou predajňou

Podrobný popis

Okrúhle papierové formy z papiera na pečenie sú perfektným pomocníkom pre každodennú prípravu jedla v teplovzdušnej fritéze. Zjednodušujú údržbu tým, že chránia fritovací kôš pred znečistením a zamedzia pripečeniu jedla. Jednorazové papierové formy na pečenie sú vyrobené z pevného materiálu odolného až do 220 °C a vďaka priemeru 16 cm sú vhodné pre väčšiny fritéz. Balenie obsahuje 100 kusov, ktoré po použití jednoducho vyhodíte, a tak si ušetríte čas aj úsilie pri čistení.

Papierové formy na pečenie ScanPart:

  • Papier na pečenie v tvare okrúhlej formy
  • Jednorazové použitie
  • Hodí sa pre väčšinu veľkostí teplovzdušných fritéz
  • V balení 100 kusov
  • Nenasiaknu tukom ani šťavou z pripravovaných pokrmov
  • Priemer formy je 16 cm 

Na jednoduché čistenie a zvýšenie životnosti fritézy

Aj keď sú fritézy vybavené nepriľnavými povrchmi, časté čistenie môže ich odolnosť znížiť. Okrúhle papierové formy pomáhajú chrániť vašu teplovzdušnú fritézu a zaisťujú jej dlhšiu funkčnosť. Či už pripravujete zdravé rezne bez vyprážania alebo hranolky bez oleja, upratovanie zvládnete v priebehu chvíľky. Tieto jednorazové okrúhle formy na pečenie vo forme papierov na pečenie sú navrhnuté na jednoduché použitie – po každom varení ich jednoducho vyberiete a vyhodíte, bez nutnosti čistiť fritovací kôš.

  • Papier na pečenie do teplovzdušnej fritézy
  • Jednorázové použitie
  • Udržuje fritézu čistú
  • Nenasiakavý
  • Odolný teplote do 120 °C
  • Balenie 100 ks
  • Rozmer: priemer 16 cm

Dodatočné parametre

Kategória: NEZARADENE
Záruka: 24 mesiacov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: