Kenwood AT641
Kód: AWAT641B01Viac ako 100 000
produktov
Doprava zadarmo
od 99 EUR
Slovenský e-shop
s kamennou predajňou
Podrobný popis
Vhodná k príprave všetkých ovocných a zeleninových džúsov (okrem citrusových plodov), ako je ananásový, jablkový, kiwi, paradajkový a mrkvový. Plody vopred nemusíte čistiť ani zbavovať kôstiek alebo semiačok.
Neexistuje žiadny iný prístroj ani spôsob, dokonca ani ručná príprava, ktorá by premenila čerstvé ovocie a zeleninu v chutné nápoje tak dobre. Odstredivka na šťavu s nepretržitým chodom zvládne takmer akúkoľvek prísadu a vytvorí z nej šťavu vyznačujúcou sa výživnou hodnotou. Jemné vám nastrúha i kokos na varenie. Odstredivka na šťavu s nepretržitou prevádzkou využíva pri oddelovaní dužiny od šťavy vysokej rýchlosti. Väčšinu ovocia, zeleniny ani zázvor nie je pred odšťavovaním potrebné čistiť, pretože v prístroji sa rozomelie na kašu všetko vrátane semiačok a šupiek (ako pri kokose, melóne ananáse, čereční a marhulí). Kokos je možné v prístroji najemno nastrúhať a potom použiť na pečenie.
Príprava šťavy
Vždy si vyberajte najlepšie a najčerstvejšie možné plody. Nie celkom dozreté tvrdé ovocie je lepšie ako prezreté, ktoré sa môže rozomlieť na kašu, pretože stratilo príliš mnoho vlhkosti. Niektoré dužiny sú dosť husté, ako napríklad džús z marhulí, manga a broskýň. Možné je ich riediť vodou. Pri príprave miešanej šťavy je dobré zachovať jednoduchosť. Vyskúšajte dve hlavné prísady ako napr. broskyne a jahody, maliny a melón alebo ananás a mango. Osviežujúci nápoj pripravíte z jabĺk s mätou alebo mrkvy so zázvorom. Ak chcete pridať bylinky, najlepší spôsob je vložiť hrsť bylín do odšťavovača hneď na začiatku, pretože ovocie a zelenina potom pomôžu bylinkám prejsť prístrojom. Zázvor, ktorý je drsný, môžete vkladať bez lúpania spolu s mrkvou. Do mrkvového džúsu vmiešajte trochu pomarančovej šťavy. Červená repa sa dobre mieča s jablkami a zázvorom alebo mrkvou. Najprv spracujte repu, potom jablko alebo mrkvu, čím sa šťava z repy prečistí. Odšťavovať môžete i najrôznejšiu zeleninu. Vyskúšajte papriku, špenát, žeruchu, paradajky, karfiol alebo zeler.
Prísady so silnou špecifickou chuťou ako je fenykel, zeler alebo brokolica je najlepšie používať v malom množstve v zmesi s iným ovocím alebo zeleninou. Odšťavovať jemné nastrúha zemiaky pre prípravu placiek rösti alebo k primiešaniu do chleba. Nezabúdajte, že vznikajúca tekutina obsahuje ťažké škroby a je ich potrebné vyhodiť. Nastrúhanú mrkvu môžete využiť v koláčoch alebo aj v chlebe.
Určené pre úplne všetky roboty rady Chef a Major s vrchným vysokorýchlostným vstupom.
Neexistuje žiadny iný prístroj ani spôsob, dokonca ani ručná príprava, ktorá by premenila čerstvé ovocie a zeleninu v chutné nápoje tak dobre. Odstredivka na šťavu s nepretržitým chodom zvládne takmer akúkoľvek prísadu a vytvorí z nej šťavu vyznačujúcou sa výživnou hodnotou. Jemné vám nastrúha i kokos na varenie. Odstredivka na šťavu s nepretržitou prevádzkou využíva pri oddelovaní dužiny od šťavy vysokej rýchlosti. Väčšinu ovocia, zeleniny ani zázvor nie je pred odšťavovaním potrebné čistiť, pretože v prístroji sa rozomelie na kašu všetko vrátane semiačok a šupiek (ako pri kokose, melóne ananáse, čereční a marhulí). Kokos je možné v prístroji najemno nastrúhať a potom použiť na pečenie.
Príprava šťavy
Vždy si vyberajte najlepšie a najčerstvejšie možné plody. Nie celkom dozreté tvrdé ovocie je lepšie ako prezreté, ktoré sa môže rozomlieť na kašu, pretože stratilo príliš mnoho vlhkosti. Niektoré dužiny sú dosť husté, ako napríklad džús z marhulí, manga a broskýň. Možné je ich riediť vodou. Pri príprave miešanej šťavy je dobré zachovať jednoduchosť. Vyskúšajte dve hlavné prísady ako napr. broskyne a jahody, maliny a melón alebo ananás a mango. Osviežujúci nápoj pripravíte z jabĺk s mätou alebo mrkvy so zázvorom. Ak chcete pridať bylinky, najlepší spôsob je vložiť hrsť bylín do odšťavovača hneď na začiatku, pretože ovocie a zelenina potom pomôžu bylinkám prejsť prístrojom. Zázvor, ktorý je drsný, môžete vkladať bez lúpania spolu s mrkvou. Do mrkvového džúsu vmiešajte trochu pomarančovej šťavy. Červená repa sa dobre mieča s jablkami a zázvorom alebo mrkvou. Najprv spracujte repu, potom jablko alebo mrkvu, čím sa šťava z repy prečistí. Odšťavovať môžete i najrôznejšiu zeleninu. Vyskúšajte papriku, špenát, žeruchu, paradajky, karfiol alebo zeler.
Prísady so silnou špecifickou chuťou ako je fenykel, zeler alebo brokolica je najlepšie používať v malom množstve v zmesi s iným ovocím alebo zeleninou. Odšťavovať jemné nastrúha zemiaky pre prípravu placiek rösti alebo k primiešaniu do chleba. Nezabúdajte, že vznikajúca tekutina obsahuje ťažké škroby a je ich potrebné vyhodiť. Nastrúhanú mrkvu môžete využiť v koláčoch alebo aj v chlebe.
Určené pre úplne všetky roboty rady Chef a Major s vrchným vysokorýchlostným vstupom.
Typ robota: Všetky modely
Veľkosť robota: Chef a Major, Sense
Výstup: Vysokorýchlostny výstup
Kapacita: Nepretržitý chod a nádobkou na šťavu o objeme 1 l
Rozmery: 27.0d x 20.0š x 31.0v
Hmotnosť: 2.74kg
Veľkosť robota: Chef a Major, Sense
Výstup: Vysokorýchlostny výstup
Kapacita: Nepretržitý chod a nádobkou na šťavu o objeme 1 l
Rozmery: 27.0d x 20.0š x 31.0v
Hmotnosť: 2.74kg
Dodatočné parametre
Kategória: | VEĽKÉ A MALÉ SPOTREBIČE |
---|---|
Záruka: | 24 mesiacov |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.