Cín 2,0mm/1kg CYNEL

Kód: 10887VEL
€60
Skladom (10 ks)

Cín priemer 2mm, balenie 1kg , zloženie - 60% cínu, 40% olovo,tavidlo, CYNEL

Detailné informácie

100 000 + produktov
Viac ako 100 000
produktov
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
od 99 EUR
Slovenský e-shop
Slovenský e-shop
s kamennou predajňou

Podrobný popis

Cín priemer 2mm, balenie 1kg , zloženie - 60% cínu, 40% olovo,tavidlo, CYNEL

Spájkovací drôt zo zliatiny Sn60Pb40, vyrobený z najčistejších surovín (cín, olovo) podľa normy ISO EN
9453:2014. Spojivo bolo vyrobené v prvej tavbe z cínu a olova. Použitie procesu kontinuálneho odlievania
Zabezpečilo sa minimalizácia produkcie oxidov v zliatine. V dôsledku toho je fenomén tvorby trosky v procese spájkovania
Výrazne znížené. Spojivo s tavidlom obsahuje kolofónne, halogenidové tavidlo SW26. Výrobok určený pre
profesionálne (profesionálne) automatické a ručné spájkovanie v elektronike a elektrotechnike, kde nie je
požadované splnenie podmienok smernice RoHS2.

Chemické vlastnosti

Obsah cínu: 59,50 – 60,50%
Obsah olova: zvyšok
Zloženie a prípustné znečisťujúce látky podľa normy ISO 9453:2014:

Zloženie zliatiny [%]

Sn: 59,50 – 60,50 %
Pb: zvyšok
So: max 0,20
Bi: max 0,10
Cd: max 0,002
Cu: max 0,08
Au: max 0,05
V: max 0,10
Ag: max 0,10
Al: max 0,001
Ako: max 0,03
Fe: max 0,02
Ni: max 0,01
Zn: max 0,001

Fyzikálna charakteristika

Teplota topenia (solidus/liquidus): 183 / 238°C
Špecifické bremeno: 9,28 g/cm3
Rezistenta: 0,171 µ?•m
Tepelná vodivosť: 44 W/m•K
Pevnosť v ťahu pri pretrhnutí: 380 kgf/cm2
Predĺženie pri pretrhnutí: 25%
Tvrdosť: 12 HB
Odporúčaná teplota hrotu pri spájkovaní: 340 - 420°C

Tavidlo SW26
označenie podľa DIN 8511: SW26
označenie podľa ISO 9454: 1.1.2B
označenie podľa J-STD-004: ROL1
Obsah taviva v spojive: 2,5 +/- 0,2% ostatné podľa dohody
Obsah halogenidov: 0,5%
Počet kyselín: 215 ±10 mg KOH/g
Korozívnosť: nekorozívny
Umývateľnosť: organické rozpúšťadlá napr. IPA

Dodatočné parametre

Kategória: Cín
Hmotnosť: 1.02 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: